Fincsa-nindzsa

Majorannás vegetás sült csirkecomb

2012. augusztus 19. - fincsanindzsa

Ugyan strandidő van, de lehet, hogy valaki nincs odáig a Balaton partért, de egy könnyű, egészséges és gyors ebédet szeretne készíteni, annak ajánlom figyelmébe a mai menüt. Süteményt pedig válasszon kedve szerint a blogról :)

Még mindig igyekeznem kell, hogy egyre több féle variációban posztoljak ki húsokat is. Alapból én nem igazán szeretem a rántott húst, ezt leginkább szökőévente készítek és fogyasztok. Így maradtam hű a sülthúsokhoz. Lassan be kell szereznem egy könyvet, vagy neki kell állnom kedvemre kísérletezni.

Hozzávalók

csirkecomb
vegeta
majoranna
(kevés olaj)

A csirkecombokat alaposan mossuk meg és tisztítsuk meg a még rajta található tollszáraktól. Ha nagyon szeretnénk, egy kevés olajjal kenjük meg és utána fűszerezzük, de én az olajat ki szoktam hagyni. Vegetával és majoránnával bedörzsöljük a húst, a tepsibe helyezzük őket, egy kevés vizet öntünk alá, majd előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 30-35 percig sütjük, aranybarnára. Az első 20 percben alufóliával letakarva süssük – hogy megpárolódjon -, utána pedig vegyük le róla a fóliát, hogy megpiruljon a bőre.

 1_90.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr974719729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása