Fincsa-nindzsa

Karácsonyi menüjavaslat

2012. december 23. - fincsanindzsa

Eljött a várva várt karácsonyi készülődés utolsó napja. Várhatóan mindenkinek vannak kész ötlete a fejében, illetve a hozzávaló alapanyagokat be is szerezte a megfelelő helyeken. Azonban mindig akad olyan, aki az utolsó pillanatban változtat, vagy még be sem vásárolt. Szóval az ő figyelmükbe ajánlanám az elkövetkező blogbejegyzéseket. Van olyan is, amit csak holnap fogok elkészíteni, így azt később fogom feltölteni.

De nézzük is miket terveztem az elkövetkező napokra? Természetesen nem kell mindet megfőzni / megsütni, de néhányat feltétlenül érdemes kipróbálni.

És hogy mit is készítünk? Mert nem egyedül vetem bele magam a gasztrokonyhába :) Lesz olyan is, hogy két verzióját töltöm fel az ételnek, - például bejgli - egy vajas és egy zsíros alapú receptet, hiszen mindenki mást szeret. Én speciel a zsíros, anyukám féle bejglit szeretem a legeslegjobban. Azt nem überelheti semmi sem.

Előétel

Libamáj Brulée házi áfonyás brióssal

Leves

Póréhagymás burgonyakrémleves

Főétel

Vajas tésztába göngyölt lazassteak

Lazacsteak almachutney-val és/vagy zöldborsószufléval

Afrikai harcsa garnélarák szószban

Sült lazac paradicsommal

Sütemény

Diós és  mákos bejgli

Karácsonyi kenyér, vagy közismertebb nevén Püskökkenyér

 Merry Christmas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr694978307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása