Fincsa-nindzsa

Chillis-petrezselymes tészta

2013. június 24. - fincsanindzsa

Lustaság fél egészség: Ezért kivételesen nem leírom az adott receptet, hanem megosztom egy korábbiakban publikált posztomat, ami tulajdonképpen a Pasta Fresca, hétköznapi nevén szólítva, a friss házitészta.  Ám, most nem kell kinyújtani a géppel, hanem sodornunk kell sok-sok kígyót a tésztából. Ám ha nincs kedvetek bajlódni a házi tésztával, akkor használjatok jó minőségű száraz tésztát.

http://fincsa-nindzsa.blog.hu/admin/post/edit/4633817

Egy pikáns kis fűszerezést ajánlok most hozzá, aki szereti a csípőset:

Hozzávalók

6ek. olivaolaj
20dkg fehérkenyér belseje, tépkedve
2 gerezd fokhagyma
őrült chilli
só, bors ízlés szerint
petrezselyem

Kockázzuk fel a kenyér belsejét, a fokhagymát zúzzuk össze, a chillit  és a petrezselymet aprítsuk fel. Az olivaolajon futtassuk meg a fokhagymát és a chillit, adjuk hozzá a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd a kenyeret adjuk hozzá pirítsuk aranybarnára. Ha ezzel elkészültünk, akkor keverjük össze a kifőtt tésztával és reszelhetünk rá parmezán sajtot.

1_113.jpg

Díjnyertes, főleg, ha szeretjük a chillit. És a szénhidrátot :)

 2_75.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr594800874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása