Ez bizony a hűtőbő ki, sütő be! kaja. Csináltam már pisztrángból, afrikai harcsából, vajhalból, naphalból. Attól függ, hogy éppen mi volt ami megtetszett a halasnál.
Igazi tudomány kell hozzá.
1.) be kell tudni kapcsolni a sütőt, méghozzá 180 fokra melegítve.
2.) citromkarikákat kell szelni hozzá (persze ha már a só előkerült, lehet, hogy a szekrényből hopp, előkerülhet egy kis tequila is, persze csak önvédelemből)
3.) 1 fej fokhagymát készytsünk elő, amit keresztbe vágjunk félbe.
4.) ne feledkezzünk el a friss fűszernövényekről sem, mint pl. a rozmaring, vagy a petrezselyem, esetleg a kakukkfű, ki mit szeret.
5.) És persze a só, amit nem a tequila miatt említettem.
+1 ez most csak ilyen elnagyolt lett, ugyanis ezt tényleg ennyire egyszerűen kell lekészíteni. A kép alapján könnyedén lemodellezhető.