Fincsa-nindzsa

Hello, halfilé!

2020. november 30. - fincsanindzsa

Ez bizony a hűtőbő ki, sütő be! kaja. Csináltam már pisztrángból, afrikai harcsából, vajhalból, naphalból. Attól függ, hogy éppen mi volt ami megtetszett a halasnál.

Igazi tudomány kell hozzá. 

1.) be kell tudni kapcsolni a sütőt, méghozzá 180 fokra melegítve.

2.) citromkarikákat kell szelni hozzá (persze ha már a só előkerült, lehet, hogy a szekrényből hopp, előkerülhet egy kis tequila is, persze csak önvédelemből)

3.) 1 fej fokhagymát készytsünk elő, amit keresztbe vágjunk félbe.

4.) ne feledkezzünk el a friss fűszernövényekről sem, mint pl. a rozmaring, vagy a petrezselyem, esetleg a kakukkfű, ki mit szeret.

5.) És persze a só, amit nem a tequila miatt említettem.

+1 ez most csak ilyen elnagyolt lett, ugyanis ezt tényleg ennyire egyszerűen kell lekészíteni. A kép alapján könnyedén lemodellezhető.

img_7552.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr6416274178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása