Fincsa-nindzsa

Banános omlett

2014. szeptember 15. - fincsanindzsa

Próbálom magam elfoglalni, rendszeresen futok, mert szeretnék bizonyítani magamnak. A mozgás mellé fontosnak tartom, hogy odafigyeljek az étkezésre is, és ezért a sztenderd rántottát egy picit felturbóztam, ahogy egy egyik barátunk javasolta. Sőt, ha valami édeset kívánnátok reggelire, de nem péksütivel csapnátok egy hasatokat, akkor szerintem próbáljátok ki ezt az egészséges finomságot. Tudom-tudom, hogy lehet 2 tojásból rántottát csinálni, ez bébi adag, de nekem bőven elegendő, ha hiszitek, ha nem :) Meg banánnal, mikor a rántotta kolbásszal, hagymával és krumplival az igazi? :) Azért egyszer kóstoljátok meg.

Hozzávalók:

2 tojás
1 banán
kevés kókuszolaj

2_194.jpg

A banánt törjük össze villával, a tojást verjük fel és keverjük össze a banánnal. A serpenyőben öntsünk egy csepp olajat, majd mintha omlettet készítenénk, öntsük az alapanyagokat a serpenyőbe és süssük aranybarnára mindkét oldalát.

1_248.jpg

Figyeljünk arra, hogy alacsony lángon süssük, különben meg fogjuk égetni az omlettet.

Ha szeretnénk megspékelni, szórjunk bele mandulapelyhet vagy aszalt áfonyát. Próbálkoztam kókuszpehellyel is, de az nem jött be igazán.

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr966693201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása