Fincsa-nindzsa

Szőlős kecskesajtos brunch

2020. november 07. - fincsanindzsa

Vészhelyzet esetére mindig van itthonegy csomag leveles tészta, ugyanis előszeretettel csinálok belőle lusti-reggelit. Míg lehet kapni szőlőt, addig fuss-rohanj, és próbáld ki!

Ez a mennyiség, két nem túl éhes száj betömésére alkalmas csak! Kellemes az édes-sós ízhatás, aki ezt a párosítást szereti, nem fog csalódni.

Mit vegyél hozzá?

1 csomag Tante Fanny leveles tésztát (eszedbe nem jusson a pizza tészta hozzá, mert túl édes lesz az összhatás!)
szőlő
kecskesajtgolyó vagy kecskebrie
pár szem dió

(tojás a kenéshez)

img_6598.jpg

A sütőt melegítsük elő 200 fokra. 

A tésztát csavarjuk szét és oszlassuk el rajta a félbevágott szőlőszemeket és a kecskesajtot. Én a Garabonciás snidlinges kecskesajtgolyóját használtam. Isteni finom és ráadásul hazai termék, melyhez a tej a saját kecskefarmjukról származik. 

Ha úgy tetszik, pár szem diót is tehettek rá. Mielőtt betesszük a sütőbe, szeretem lekenni a szélét tojással, hogy szép aranybarnára süljön. Helyben, azonnal, melegében fogyasztandó. Vigyáz, ne kapkodj+ Meg ne égesd a szád!

Jövő héten jöhet a paradicsomos verziója?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr6016274166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása