Fincsa-nindzsa

Pasik a konyhában? Igeeeen! - A bevezető

2021. július 02. - fincsanindzsa

A napokban egy jópofa beszélgetésből egy “termékfejlesztés” kerekedett ki.

A blogon igyekszem naprakészen tartani a tartalmakat és hétről hétre bemutatom nektek, miket sütök-főzök. Persze tudtok kulcsszavak alapján is keresgélni a jobb oldali menüpontban, viszont 4 fő kategóriát szúrtam be a fejlécbe:

1.) A számomra legkedvesebbeket - LEGKEDVENCEBBEK

2.) vegánoknak kedvezőt, ugyanis tavaly 5 teljes hónapon keresztül teljesen állati eredetű mentes étkeztem, mert nem tudtam lebontani az állati fehérjét, én nagy húsfogyasztó. - ez lett a NÖVÉNYI ALAPON (szerintem tök szuperek a vegán kaják, hihetetlen mennyire változatosan lehet vegánként is étkezni.

3.) Aztán nem hagyhatom ki azt a vonalat sem, amikor jobban figyelünk a vonalainkra, így született meg a LE KÉNE FOGYNI

4.) És az újdonság, ami először tényleg csak egy poénok indult, a PASIK A KONYHÁBAN. 

 

A pasim-nem pasim megjegyezte, hogy halvány fogalma sincs hogyan fogja megoldani az étkeztetését, mert nem akar mindig rendelni sem, de azért az afrikai ételkülönlegességen (semmi) kívül enne mást is, úgy, hogy ne hízzon el.

Így jött az ötlet, hogy összeszedek neki olyan kajákat, ami nagyon pasis és baromi könnyen elkészíthető. 

Ez a téma nem arról szól, hogy a pasik mennyire nem tudnak sütni-főzni. Mert a csajok között is akad szép számmal ilyen. Így ezt a szekciót nekik is ajánlom figyelmükbe.

Nyugi-nyugi, nem a vajas kenyérről indítunk, nem a főzni nem tudók lenézése és kigúnyolása a cél, hanem a segítésünk.

Így lesz az első bejegyzés a témához a marhahúsos TACO. Én imádtam és szó szerint mindet felfaltuk. 

Lesz lecsó, pörkölt, grillhús, paprikás krumpli, bolognai, quesadilla, főzelékek, ha szereti és még sok más jön. Ötleteljünk együtt! Pasik, írjatok! Csajok! Kérdezzétek meg a párotokat, haverjaitokat, barátaitokat, hogy mit szeretnek, aki könnyedén elkészíthető.

Hadd bővüljön ez a f@sza lista! Aztán a végén kedvet kapnak és ti is profitáltok belőle! A krmcsi beülős vacsi vagy a “netpincér főz” helyett romcsi otthoni vacsival várnak majd. 

Szóval? Segítetek? Jöhet minden ötlet! Húsos, zöldséges, hiszen ők sem ehetnek húst hússal :) Ne kíméljetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr3616611168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása