Fincsa-nindzsa

Rebarbarás morzsasüti

2021. május 30. - fincsanindzsa

Tavaly volt az első alkalom, hogy felnőttként ismét a rebarbara közelébe merészkedtem, méghozzá az eper lekvárt kínáltam meg vele, bár szerintem nem elegendővel. Van nekem egy kedves szomszédom, Judit, aki mindig besegít, ha el kell pusztítani a sütijeim, azonban múlt héten belefutottam a saját…

Tovább

Tortilla leves

Egy olyan levest ajánlok a figyelmetekbe, ami az egyik legnagyobb kedvencem. Egy igazi függő étel számomra a tortilla és a sajt miatt. Rájöttem ugyanis, hogy ez a két alkotóelem egyben letehetetlen. Ha még egy kis tejföllel is ötvözzük, akkor főleg. :) A kedvenc skálán még a fokhagyma krémlevest is…

Tovább

Galette with love

Képzeljétek el, galettet 2014-ben csináltam először, csak akkor még pitének hívtuk. :) Már akkor is azt imádtam benne, hogy nincs vele semmiféle faxni. Pont azt hozza, amit egy egyszerű vajas tésztától várunk. Lehet epres, mint amit most csináltam, vagy barackos, amit barack szezonban szoktam sütni…

Tovább
süti beállítások módosítása