Fincsa-nindzsa

Baconbe göngyölt csirkemáj

2013. február 08. - fincsanindzsa

Ha nincs sok időm, csak épphogy összedobjak valami kis egyszerűt és finomat, akkor ezt csinálom meg. Kiadós, különleges, ámde az elkészítése nem igényel sem sok időt, sem rákészülést. 

Krumplipürével az igazi!

Hozzávalók

1kg csirkemáj
400g baconszalonna
mustár
majoranna
vegeta

1_15.jpg

 

A májat mossuk meg, majd vegetával és majorannával szórjuk meg mind a két oldalát. Ha szeretjük a mustárt, akkor kenjük meg a májakat, majd egy-egy szelet baconbe tekerjük be. Szükség esetén fokpiszkálóval rögzítsük, ne forduljon le a májról. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A baconbe göngyölt májakat szorosan egymás mellé helyezzük a tepsiben, majd alufóliával takarjuk le. 15 perc után vegyük le a fóliát, majd süssük tovább.

 

2_9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr904584565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása