Még mindig adós vagyok a házibulis menü bemutatásával, de szép lassacskán felkerül a posztok közé ez is. A Chefparade-s sütisütő kurzuson mindig vannak szendvicsek és az lehet az édes mellett falatozni. Ezt sem tudtam, hogy a férjem egyik kedvence a tojáskrém, így a hétvégi bulira az is készült. (Annyira kapós volt, hogy még fényképet sem tudtam készíteni róla)
Hozzávalók
6 főtt tojás
1 közepes fej vöröshagyma
só bors
1ek. mustár
2ek. tejföl
A tojásokat megfőzzük, forrástól számított 10 perc alatt keményre. Szabadítsuk meg a tojást a héjától. Én jobban szeretem hidegen csinálni, ugyanis kiváló vagyok tojásgyilkolásban, így aki bénázni szokott vele, melegen nem ajánlom.
A hagymát jó apróra kockázzuk fel, majd egy edényben törjük össze a tojást villával vagy robotgéppel. Adjuk hozzá a mustárt, tejfölt és ízlés szerint a sót és borsot.
A legjobb, ha hagyjuk egy kicsit összeérnek az ízek, így legalább néhány órát pihentessük, mielőtt befalnánk. Mondjuk pirítóssal és sajttal.