Fincsa-nindzsa

Játék! - Ismerjük meg egymást!

2014. február 02. - fincsanindzsa

Ezt a játékot Szera indította útjára, azzal a kedves gondolattal, hogy így kicsit jobban megismerjük egymást és megtudjuk kit is rejtenek a blogok, melyeket oly sokan meglátogatunk. :)

Utoljára ilyen „levéllánchoz hasonló mókában az általános iskolában vettem részt, azonban nincs abban semmi rossz, ha egy kicsit a színfalak mögé láttok kedves Olvasók!

Engem Húsimádó - http://husimado-eger.blog.hu/ - hívott meg a játékba, melynek az alábbi szabályait alkották meg:

Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kiszemelt. Ossz meg magadról 7 dolgot, akár különlegeset, akár hétköznapit. Keress 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba. Végezetül értesítsd őket a blogjukon, hogy meghívtad őket a játékra.

 

  1. Helgának hívnak, HR-esként dolgozom és a főzés számomra a legtökéletesebb kikapcsolódás. (Csak a mosogatásnál ne kellene jelen lennem :)) Hajlandó vagyok akár este 10-11kor is nekiállni főzni, ha kipattan a fejemből valami ötlet.

    2.jpeg

  2. 2012 nyarán kezdtem a blogolást, melyet egy komoly előmunkálat előzött meg, ugyanis kitaláltam, hogy csak akkor fogom elindítani, ha már előre 70 receptet lefőztem, fényképeztem és összeraktam a receptet is hozzá. A fényképek elkészültek, a receptek megvoltak - többnyire fejben – így elindult az aktív blogolás. A nagy „áttörés” közel egy éve érkezett el, 2013 áprilisában, amikortól heti 3-5 alkalommal a népszerű portálok főoldalain „tündökölhettem”. Ez újabb löketet adott, hogy még szuperebb, aktívabb legyek, és nagyjából ezzel egy időben új külsőt kapott a blogom is.

  3. A blogolással újabb szerelmek érkeztek az életembe: először a férjem, majd a fotózás és idén a drága kiskutyánk is. A fotózással szeretnék komolyabban is foglalkozni, ugyanis egyelőre még csak lelkes amatőrként fotózok a receptek mellé – egyre nagyobb sikerrel. A férjem igazi gasztromaki, aki nagyon sokat segít a konyhában, számtalan esetben sokkal profibb mint én, hiszen ő tanulta ezt a mesterséget, én pedig  csak a lelkes nebulója vagyok. A kiskutyánk pedig a minőségellenőri pozíciót tölti be a konyhában, amikor épp nem repkednek az edények és be mer jönni. :)

    1.jpeg
    1_220.jpg

  4. Nagyon szeretnék elvégezni egy cukrász tanfolyamot, hogy a sütés minden csínja-bínja a kisujjamban legyen.

  5. Egyszer, majd ha a csillagok is megfelelően állnak, szeretnék csak a gasztronómiával foglalkozni. Nyitni valami frankó kis helyet, ami teljesen egyedi. Kb. 7-8 éve, még fősulis koromban arról álmodoztam, hogy egy szuper fánkos helyet nyitnék. Erre jött a The Donut Library és learatta a babérokat :)

  6. Teljesen odáig vagyok a muffinokért. De nem is a sütiért, hanem minden olyan tárgyért, ami muffinos. Legyen az cukortartó, lábtörlő, vagy ágynemű.

  7. És végül, hogy honnan is jött ez a nagy gasztro-mánia? Ezt én is szeretném tudni, ugyanis anyukámmal nem szerettem főzni, gyerekkoromban sem sertepertéltem körülötte. De minden bizonnyal gasztro-génjeim vannak, hiszen a nagyim és anyukám is istenien süt-főz, és ezt a vonalat én is viszem tovább, minden nagyképűség nélkül. Ha nincs kinek sütni-főzni, akkor megtalálom a módáját és a helyét, hogy elfogyjon az a sok finomság. És ezt eddig a barátaink, kollégáink sem bánták meg.

Akiket szeretnék meghívni a játékba, mert szeretem a receptjeiket, és színvonalasnak tartom a blogjaikat: (remélem nem gond, hogy nemcsak a blog.hu-s blogokat ajánlok.)

Süniskanál: http://suniskanal.blogspot.hu/

Pralinéparadicsom: http://www.pralineparadicsom.hu/

Fűszer és Lélek: http://fuszereslelek.blog.hu/

Cuppcake: http://cuppcake.blog.hu/

VegAmour: http://vegamour.blog.hu/

 „Anya, ez isteni!…” http://gabojsza.cafeblog.hu/

Zenóbia http://zenobia.blog.hu/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr265794553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása