Mivel a kutyus elég sok időm elveszi, ezért heti egyszer tudok már csak főzni, de akkor nagyjából egész hétre előre meg kell ezt tennem. Mivel hétvégén a Mini érkezése miatt alig jutott időm főzni, csak olyan rém egyszerű ételeket dobtam össze, hogy 2-3 félével egy óra alatt végeztem is. Így jött az ötlet, hogy ennék rántott sajtot, de az macerás, és végül baconbe göngyöltem a camembert sajtot és megsütöttem.
Hozzávalók
camembert sajt
sajtonként 2 baconszalonna
Én háromszög alakú sajtot vettem, de ha megfogadjátok a tanácsom, akkor a kör alakút használjátok. Vastagabb rajta a penész, és nem folyik ki a sajt belőle.
A camembert sajtot tekerjük be a baconnel, és süssük meg minden oldalát, ahol bacon van.
Frissen fogyasszuk, áfonyalekvárral. Ha szeretitek a vörösbort, akkor a JAMBori vörösboros áfonyalekvárját kóstoljátok meg. Isteni párosítás!