Fincsa-nindzsa

Vitalkonyha - A "Nagy" ételfutár teszt 6.

2016. október 11. - fincsanindzsa

Ha nem tudtátok volna ezidáig, a Vitálkonyha Katus Attila nevéhez köthető. Én  kifejezetten kedvelem őt, így nem volt kérdés, hogy a "fitness-gurus" szolgáltatói poolból őt is ki fogom próbálni. A hét kivételesen nem a mentes ételekről szólt, így ettem tejes- és gluténtartalmú fogásokat is.

1. nap

Rozmaringos csirkemell sajtmártással és bébirépával

Egyszerűen imádtam a mai fogást. A hús puha volt és jól lehetett érezni a rozmaring ízét. A bébirépa mega-giga édes volt, a sajtmártás pedig krémes és sok. És nem elsózott, hanem olyan kellemesen sajt és tejszín ízű. Mennyiség teljesen rendben. Bár ha a sajtmártást nem búzaliszttel habarták volna, még jobban örülnék neki.

 img_0005.JPG

2. nap

Bacon-nel tűzdelt marhasült, brokkolival, vörös káposztával

Kifejezetten élvezem az ebéd ízeit. A hús egyszerűen remek, fantasztikusan füstös ízű. puha, és kiadós adag. Ehhez jön egy gigászi adag káposzta és nem túl nagy bánatomra, egy kevés brokkoli. Ugyanis még mindig nem barátkoztunk össze igazán. A káposztára kerülhetett volna egy picit több fűszer, az összehatáson sokat dobott volna. 

Adagok hatalmasak, ezt sem bírtam megenni.

 img_0012.JPG

 

3. nap

Töltött paprika, paradicsommártás, stevia édesítőszerrel

Legyen szó sóskáról, vagy töltött paprikáról, ez a két legnagyobb kedvenc az édes "főzelékek" között. Így nem volt kérdéses a menü kiválasztásánál, mit fogok enni. Sosem kóstoltam édesítővel, így ezt is ki kellett próbálnom. Nagyon kellemes, édes íze volt, nem hiányzott belőle a kristálycukor. Kellően sűrű, sok-sok húsgombóccal. Nekem a főtt krumpli hozzá etalon, de itt másképp készül, sebaj. Így is nagyon finom volt, és ahogy ezt eddig is megszokhattuk, kiadós adagot szállítottak.

img_0017.JPG

 

Összességében

A regisztráció során az egyetlen furcsaság a "járatszám" volt, így ezt ha friss regisztráló vagy, be kell állítanod egy plusz klikkeléssel. Nem látom értelmét, de a munkafolyamataik során bizonyára megvan ennek is a lényege.
- Engem speciel idegesít, hogy azonosítóként egy számkódot kapok, a jól megszokott email helyett. Így garantált, hogy mindig az emailből kell előkaparni, feltéve, ha nem ugyanarról a gépről rendeltek mindig;
- Sárgával jelölt az az étel - legalábbis a rendelt mennyiség - amelyből rendelsz;
- Adagok kiadósak, nagy a választék (6 féle) az egészséges, fitt ételekből;
- Összetevőket, allergéneket feltüntetik; de piktogramok nincsenek;
- Képek nem minden ételnél találhatóak;
- Nagy adagok, ízletes fűszerezés.

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr2710411560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása