Fincsa-nindzsa

Boros linzer

2021. július 05. - fincsanindzsa

Ez egy rém egyszerű linzer és a mindenre is érzékenyeknek ajánlott, legalábbis tojást és állati eredetű hozzávalókat nem tartalmaz.

Picit a végeredmény a hájas tésztára hajaz, és ezt is porcukorba kell megforgatni még melegen, ha megsült.

Hozzávalók

30dkg liszt (édesanyám most mindenhez kipróbálja a Királybúza lisztet és úgy véleményezte, hogy sokkal masszívabb tésztája lesz tőle a sütiknek)
1 Rama
6ek. fehér bor
csipet só

img_4385.jpeg

Ezt összegyúrjuk, kicsit állni hagyjuk, kb. 1 centi vastagságúra nyúltjuk, mert úgy szuper kis puffancsok készülnek belőle. Különböző formákkal kiszaggatjuk, 180 fokon, 10-12 perc alatt megsütjük. Onnan tudjuk, hogy jó, hogy az alja egy picit megpirul.

Sütés után vaníliás porcukorba forgatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr3916611740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása