Ez egy rém egyszerű linzer és a mindenre is érzékenyeknek ajánlott, legalábbis tojást és állati eredetű hozzávalókat nem tartalmaz.
Picit a végeredmény a hájas tésztára hajaz, és ezt is porcukorba kell megforgatni még melegen, ha megsült.
Hozzávalók
30dkg liszt (édesanyám most mindenhez kipróbálja a Királybúza lisztet és úgy véleményezte, hogy sokkal masszívabb tésztája lesz tőle a sütiknek)
1 Rama
6ek. fehér bor
csipet só
Ezt összegyúrjuk, kicsit állni hagyjuk, kb. 1 centi vastagságúra nyúltjuk, mert úgy szuper kis puffancsok készülnek belőle. Különböző formákkal kiszaggatjuk, 180 fokon, 10-12 perc alatt megsütjük. Onnan tudjuk, hogy jó, hogy az alja egy picit megpirul.
Sütés után vaníliás porcukorba forgatjuk.