Ehhez csupán arra van szükséged, hogy elronts vagy elrontottnak hidd az elkészített bejglit.
Amihez a hisztamin-barát receptként ezt használhatod:
https://fincsa-nindzsa.blog.hu/2021/12/03/bejgli_eleszto_nelkul
Vagy normál verzióban, amit anyukám és korábban a nagyim is sütött, szóval tesztelve!
https://fincsa-nindzsa.blog.hu/2020/12/21/bejgli_921
Teljesen tanácstalan volt mihez kezdjek a bejglivel, az íztelensége miatt - aztán reggelre tök jól összeértek az ízek és semmi baja nem volt. Azonban addigra már kitaláltam, hogy tudom felturbózni és végül bántam, hogy csak egy fél rudat átdoztam be.
Egy kanállal porhanyósra nyomkodtam a bejglit, adtam hozzá egy teáskanálnyi 4édes édesítőt és 3 evőkanálnyi almalekvárt, ami elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy kellemes, dió méretű golyókat formázzak belőle.
Szerintem hihetetlenül finom lett mindegyik! és nem kérdés, hogy idén csak ezért is sütök még bejglit :)