Fincsa-nindzsa

Bloggerina, avagy verseny a legjobb női blogger cím elnyeréséért!

2013. január 29. - fincsanindzsa

Bevallom őszintén, az aktív posztolásaimon kívül egy-egy blogot szoktam csak követni, de azokat rendszeresen és igencsak hűen :) Mindegyik más téma, a diétától a lakberendezésig.

Az egyik kedves ismerősöm néhány héttel ezelőtt írt egy e-mailt facebookon, hogy utólagos engedelmemmel benevezte a blogom (http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/fincsa-nindzsa) a Bloggerina versenyére. Mivel még sosem voltam ilyen helyzetben, majd kiugrottam a bőrömből.

Mivel a verseny más éles, ezért szavazni a fent említett linkre kattintva lehet megtenni. Méghozzá van egy SZAVAZOK gomb. Nem a a tetszik vagy a like, mert sajnos az nem erősíti a helyzetem :)

Nagyon jó érzés, hogy elismerik és szeretik, amit csinálok, és esetlegesen még főznek is a receptjeim alapján.

Sőt most már facebookon is egyre több a követőm. A fincsa-nindzsához Te is tudsz csatlakozni:

https://www.facebook.com/Fincsanindzsa

Majdnem ugyanazt az eufóriát éreztem, mint amikor nyáron az egyik posztom index főlapra került és a látogatottságom rekordokat döntött, természetesen a sajátjaimat.

Az első kitörő siker az Ország tortája volt, akkor a 200 feletti látogatottságnak őrülten örültem, mert akkor 2,5 hónapja blogoltam még csak. De már azt  is hatalmas sikernek könyveltem el.

http://fincsa-nindzsa.blog.hu/2012/08/20/szabolcsi_almas_maktorta_avagy_az_orszag_tortaja

Aztán jött a túróval töltött zsemle, és a legnépszerűbb posztom lett, megdobva a látogatottságom. de gigászi mértékben: 3622-en nézték meg egy (!) nap alatt a blogom :) Hihetetlennek tartottam :)

http://fincsa-nindzsa.blog.hu/2012/10/21/turoval_toltott_zsemle_772

Örültem, mint majom a farkának. 

De ez most valahogy más. Újabb inspirációt adott, egy újabb fórumot nyitott meg előttem a nagyvilágban. Plusz egy olyan - sajnos - hizlaló hobbit adott a kezembe a blogolás kezdetével, amit imádok, nem cserélek le, nem adok fel - persze, mert itt lehet enni, méghozzá nagyon jókat. (Ígérem hétfőtől rendszeresen járok futni:))

És ha a blogomra tévedtek, szeretnélek kérni Titeket, hogy szavazzatok a blogomra, dobjatok egy lájkot rám az alábbi linken, a lap alján. Ha gondoljátok, és tetszik, amit láttok és amit csinálok, osszátok meg a barátaitokkal is, hátha kedvet kapnak a főztömre :)

http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/fincsa-nindzsa

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr75026217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása