Fincsa-nindzsa

Sárgabarack krémleves

2013. július 30. - fincsanindzsa

Anyukám is rákapott a krémlevesre. Nagyon gondolkoztam azon, mit is csinálhatnék ebben a hőségben, mert őrülten melegem van, és szinte semmit nem kívánok enni, de a salátát már nagyon untam. Mivel otthon voltunk a hétvégén és a fa roskadásig tele volt sárgabarackkal, ezért szedtem egy jó adagot és a nagyjából krémlevest készítettünk. Bármennyire is hihetetlen, de a tej-barack kombó nem okoz problémát.

Hozzávalók

50-60dkg sárgabarack
250ml tejszín (1%-os cukortartalmú)
5dl tej
2-3ek. cukor
1 tasak vaníliás cukor
1 csomag főzés nélküli Gála vaníliás puding

A barackot mossuk meg, szedjük ki a magját, vágjuk kis kockákra majd turmixoljuk össze. Egy kevés tejet keverjünk ki a pudingporral, majd öntsük hozzá a tejszínt is, kanalazzuk hozzá a cukrot ízlés szerint (a gyümölcs édességétől függően. Ha az alapot teljesen összedolgoztuk, apránként adjuk hozzá a gyümölcsöt, robotgéppel keverjük simára. Ha túl sűrűnek bizonyul, egy kevés tejet adjunk hozzá.

 1_45.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr134656845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása