Fincsa-nindzsa

Pritaminpaprikakrém

2013. szeptember 08. - fincsanindzsa

Az elmúlt napokban nem került ki újabb bejegyzés a blogra, de ennek egyetlen oka volt. Új családtag érkezett hozzánk, méghozzá egy csodálatos kis goldi. Így sajnos semmi kedvem és időm nem jutott arra, hogy bevegyem a konyhát. Még múlt héten álltam neki egy pritamin-paprikakrémnek, amit hála…

Tovább

Baconbe göngyölt és friss spenóttal töltött csirkemell

Egyre jobban meg vagyok lőve, mit is süssünk-főzzünk ebédre, mert a blog megkívánja a folyamatos újdonságokat, ezért ritkán tudok kétszer ugyanazt főzni. Ennek ellenére a változatosság gyönyörködtet. Eléggé tanácstalan voltam pénteken, és az utat általában a munkából…

Tovább

Hercegnőburgonya

Érdekes, de a legnagyobb problémám állandóan a köretek készítésével van, ugyanis le szoktam tudni egy szimpla rizzsel, vagy salátával a menüt, ahelyett, hogy egy picit tovább gondolnám, mi is illik igazán a főételhez. Mivel ha egy nagyon finom és mondhatni egészséges hús…

Tovább

Gombával és bacon-nel töltött tortellini paradicsomszósszal

Egy gondom van a munkahelyi „menzával” azon kívül, hogy szinte sosem eszem ott. Mégpedig a tészták állaga. Ez egy tipikus hiba, hogy szinte mindenki olyan puhára főzi, hogy szinte elolvad az ember szájába. Ha már nem lesznek fogaim, roppant hálás leszek a szétfőtt tésztáért, de addig is maradok az…

Tovább
süti beállítások módosítása