Ez a kaja az emlékeimben úgy él, mint a férjem által készített egyik legjobb randi-kaja. :)
Hozzávalók
4 egész csirkemell
10dkg teavaj
5dkg sajt
petrezselyem
só, szerecsendió
A szobahőmérsékletű vajat összekeverjük a reszelt sajttal és a fűszerekkel. (Ha valaki ragaszkodik hozzá metélőhagymát vagy apróra vágott petrezselymet is keverhet a fűszervajba ízlés szerint. Vagy ízfokozóként fokhagymát)
Filézőkéssel a csirkemellekkel zsebet készítünk, majd a fűszervajat beletöltjük és a zsebet fogpiszkálóval lezárjuk, hogy a vaj ne folyjon ki.
Panírozás előtt picit sózzuk meg a húst, de nem vigyük túlzásba, hiszen a panírhoz való tojásba is szórunk sót. Végül bepanírozzuk és forró olajban kisütjük.
Frissen fogyasszuk, mert a panír nem jó másnaposan.