Teljesen rá vagyok kattanva a szendvicskrémekre és megalkottam az eddigi legnagyobb szupersztárt camembert sajttal. Képtelen vagyok abba hagyni. Először azt gondoltam, hogy nagyon erős lesz benne a vöröshagyma, de egy estét állt és fantasztikusan összeértek az ízek :)
Hozzávalók
5dkg teavaj
15dkg camembert sajt
2ek. tejföl
fél fej vöröshagyma
1 citrom reszelt héja
só, bors
2 marék aszalt vörösáfonya
1 marék mandulabél
A szobahőmérsékletű teavajat és a camembert sajtot kockázzuk fel, és a tejföllel együtt botmixerrel pépesítsük. Aprítsuk fel a hagymát, reszeltjük le a citrom héját, sózzuk és borsozzuk.
Az áfonyát és a mandulabelet is aprítsuk kisebb darabokra.
Először ódzkodtam a gondolattól, hogy az áfonya megfelelően passzol-e a sajthoz, de isteni volt. Elsőre nagyon erősnek tűnt benne a hagyma, de reggelre sokkal dominánsabbá vált az áfonya. Isteni finom pirítósra kenve.