Fincsa-nindzsa

Spenótos-lazacos pizza

2016. február 23. - fincsanindzsa

pasim felvetette az ötletet, hogy Húsvétig, hátha motivállak Titeket, csak egészséges kajákat posztolok ki. Ahogy a diétát és a sportot is többnyire toljuk magunk előtt, - mentségünkre legyen, mindketten rendszeresen sportolunk és az étkezésre is igyekszünk odafigyelni - itt sem lesz másképp, mert bizony ez nem az a poszt lesz. Ha igazán "stílusos" szeretnék lenni, akkor azt is mondhatnám, hogy majd hétfőn...

Helyette viszont egy nagyon finom és roppant gyors vacsiötlettel állnék elő. Természetesen ha picit több időtök van, akkor saját magatok kelesszétek a tésztát, de most én is inkább vettem egy adag Tante Fannyt hozzá. Spenót lazac, sajt és paradicsomszósz. Semmi egyébre nincs szükség hozzá a tésztán kívül.

Hozzávalók

1 csomag Tante Fanny pizzatészta
paradicsomszósz
15dkg füstölt lazac
parmezán és/vagy mozzarella
10 dkg spenótlevél
szerecsendió
2 gerezd fokhagyma

bazsalikom

 5_26.JPG

A sütőt melegítsük elő 180 fokra, a tepsit béleljük ki sütőpapírral, de a tésztalap eleve sütőpapíron érkezik. 

A tésztalapot alaposan kenjük meg paradicsomszósszal, tépkedjünk rá bazsalikomot, sózzuk meg egy picit.

A spenótot fonnyasszuk meg pár perc alatt, zúzzunk bele 2 gerezd fokhagymát, picit sózzuk meg, és a szerecsendiótól se kíméljük.

1_101.JPG

2_78.JPG

Oszlassuk el egyenletesen a spenótleveleket, tegyük rá a lazacot is, majd alaposan szúrjuk meg sajttal és süssük 15-20 perc alatt aranybarnára.

4_39.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr558386584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása