Fincsa-nindzsa

Vámpírt űzök

2020. november 24. - fincsanindzsa

Még ha szerencsések vagytok, lehet kapni jó minőségű magyar fokhagymát a piacon. Kifejezetten öreg nénikéktől javasolném, hogy megvesgyétek. Vannak, akik darabra, de ha szerencséd van, akkor kilóra is tudsz venni belőle.

Nekem szerencsém volt, mert Marika néninek gyönyörű fokhagymája volt, és ha jól emlékszem, majdnem két kilót vettem tőle, ugyanis nagyon gyorsan kiderült, hogy az elsőre vett 300-400 grammból készült darált fokhagyma bizony két hét alatt elfogyott.

img_8319.JPG

Végül 700 gramm megpucolt és zúzott fokhagymához 20 gramm himalája sót szórtam, és ebből 3 nachos-os üveget tudtam megtölteni vele. Sokáig eláll, de egy üveg maximum 2 hétig tart ki nálunk, mert túlságosan szeretjük a fokhagymát. Kiváló amúgy tejfölös mártogatóshoz, pirítósra, melegszendvicsre, halra, amire csak jól esik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr5116274186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása