Fincsa-nindzsa

Baconbe göngyölt hústorta

avagy hogyan készül a "Márvány csirke"

2012. szeptember 04. - fincsanindzsa

És íme egy húsos remek, a nagynéném nyomán, :) László figyelmébe ajánlva :) 

Hozzávalók

1 csirkemell
3 tojás
3 ek. liszt
3ek. tejföl
20dkg reszelt sajt
őrölt bors
ételízesítő
őrölt petrezselyem
25dkg bacon szalonna

1_18.jpg

A bacon szalonnával kibélelem az őzgerincet vagy a jénai edényünket, a csirkemellet csíkokra vágom, majd összekeverem a hozzávalókkal, a formába töltöm, majd bacont teszek a tetejére is. Alufólia alatt 25 percig párolom, majd alufólia nélkül is külön 25 percig. A képen egy giga mennyiség szerepel, ennek természetesen nem volt elegendő a 25-25 perces sütés. Ezt az időt, a receptben található mennyiséghez javasolnám, 180 fokon. A sütőt ne melegítsük elő, hiszen jénait használunk a sütéshez.

2_10.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr714586706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása