Férjem specialitása a tiramisu, szóval én még a konyha közelébe se megyek, ha ez készül. Maximum csak akkor, ha meg kell kóstolni. Ha igazán pro-k szeretnénk lenni, akkor készítsük saját magunk a babapiskótát az alábbi recept szerint: http://fincsa-nindzsa.blog.hu/2013/05/20/babapiskota_326
Hozzávalók
25dkg mascarpone sajt
 10dkg kristálycukor
 3 tojás
 1 dl lefőzött kávé
 kakaópor
 fél dl rum
 1 csomag babapiskóta

A tojássárgáját a cukor felével felverjük, majd hozzákeverjük a mascarponét. A maradék cukorral kemény habbá verjük a tojás fehérjét, majd a felvert tojás sárgájához adjuk. A kávét lefőzzük, és hozzáadjuk a rumot. A babapiskótákat egyesével belemártjuk, majd egy tálnak az aljába helyezzük egy sorba. Ha azt szeretnénk, hogy ne ázzon szét, akkor csak nagyon rövid ideig merítsük a rumos kávéba, és kiváló minőségű piskótát szerezzünk be.

Majd annyi krémet teszünk rá, hogy a babapiskótákat ellepje, és kakaóport szitálunk rá. Addig rétegezzük, amíg el nem fogy az alapanyag.

Hűtőbe tesszük fóliával lefedve, és egy napot állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.


 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                