A baráti összejövetelekre egyre egyszerűbb kajákkal állunk elő, hiszen az Apó Chef a konyhában, a kutyánk személyében állandóan hátráltat. Ugyanis neki mindig láb alatt kell lennie, kíváncsiskodni, és természetesen árgus szemekkel figyelni, hogy mi pottyan le neki a készülő menüből. Valamint ha elfáradt a torkoskodásban, akkor megpihen, természetesen keresztbe, és a lehető legrosszabb helyen. Szeretjük a mexikóit, a tonhalat, a kukoricát, ezért ismét kitaláltunk egy újabb frankó szendvicskrémet, az újdonság kedvéért.
Hozzávalók:
4 konzerv tonhal
½ - ½ piros és zöld kaliforniai paprika
½ fej lilahagyma
½ kis kukoricakonzerv
2-3ek. majonéz
2ek paradicsompüré
ízlés szerint só
A tonhalkonzervet keverjük össze a kukoricával. A paprikát vágjuk kis kockákra, a lilahagymát pedig apró kockákra.
Keverjünk hozzá egy kevés majonézt és paradicsompürét is. Ha nem elég ízletes, adjuk hozzá egy csipetnyi sót is.
A legjobb, ha néhány óráig hagyjuk az ízeket összeérni, majd pirítóssal a legtutibb fogyasztani.