Fincsa-nindzsa

Szendvicskrém 8. - Kaliforniai paprikás tonhalkrém

2013. október 18. - fincsanindzsa

A baráti összejövetelekre egyre egyszerűbb kajákkal állunk elő, hiszen az Apó Chef a konyhában, a kutyánk személyében állandóan hátráltat. Ugyanis neki mindig láb alatt kell lennie, kíváncsiskodni, és természetesen árgus szemekkel figyelni, hogy mi pottyan le neki a készülő menüből. Valamint ha elfáradt a torkoskodásban, akkor megpihen, természetesen keresztbe, és a lehető legrosszabb helyen. Szeretjük a mexikóit, a tonhalat, a kukoricát, ezért ismét kitaláltunk egy újabb frankó szendvicskrémet, az újdonság kedvéért.

Hozzávalók:

4 konzerv tonhal
½ - ½  piros és zöld kaliforniai paprika
½ fej lilahagyma
½ kis kukoricakonzerv
2-3ek. majonéz
2ek paradicsompüré
ízlés szerint só

A tonhalkonzervet keverjük össze a kukoricával. A paprikát vágjuk kis kockákra, a lilahagymát pedig apró kockákra.

1_192.jpg

Keverjünk hozzá egy kevés majonézt és paradicsompürét is. Ha nem elég ízletes, adjuk hozzá egy csipetnyi sót is.

 

A legjobb, ha néhány óráig hagyjuk az ízeket összeérni, majd pirítóssal a legtutibb fogyasztani.

 3_98.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr515578342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása