Fincsa-nindzsa

Gyümölcssaláta

2015. május 31. - fincsanindzsa

4 hónap, ami kimaradt a blogolásom történetéből. Nagyon gyorsan elrepült az idő. Ez idő alatt is roppant sokféle kaját készítettem, így ezeket fogom szépen megmutatni Nektek. Most újult erővel vágok bele az aktív főzésbe, ugyan Ironmanre készülök és az úszóedző megjegyezte, hogy hát, a futás is jobban menne, ha lefogynék. Még szerencse, hogy szeretem az őszinteséget. :) Mivel teljesen igaza van, ezért ismét megreformálom az étkezésem. Természetesen továbbra is lesznek nyalánkságok, különlegességek és rém egyszerű ételek is, ahogy ezt korábban is megszokhattátok.

Bevezetőként egy könnyed reggelivel / vacsorával kezdeném, ami nálam egyre többször jelenik meg napindítóként. Ez természetesen minden, csak nem főzés :)

Hozzávalók (1 fő részére)

1 zöld ama (Granny Smith)
1 banán
10-15dkg eper
pekándió vagy bármilyen magvacska
(csokiöntet)

1_267.jpg

A sali összeállítása rémségesen embert próbáló feladat: kockázzunk és daraboljunk fel mindent, kedvünk és igényünk szerint. A pekándiót és/vagy napraforgómagot, aszalt áfonyát szórjuk a tetejére, és ha valaki igazán bűnözni szeretne, mert megteheti, akkor nyomassunk rá egy kiadós adag csokiöntetet. Én a Nesquiket és a Hershey’s-t szeretem, de amit épp a boltban találtok, szerezzétek be.

2_214.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fincsa-nindzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr97505566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása