Ha a barátaink átjönnek hozzánk, általában terülj-terülj asztalkával várjuk őket, azonban mostanában rátértünk a szendvicsezésre. Itt sem szeretjük a sztenderd dolgokat, ezért mindig valami újdonságot dobunk az asztalra. Picit módosítottunk a frankó kőrözött receptjén, kikerült belőle a paprika és a vöröshagyma, de jött bele helyette az isteni metélőhagyma.
Hozzávalók
50dkg túró
1 kis pohár tejföl
2 gerezd fokhagyma
metélőhagyma
só
A túrót villával törjük össze, adjuk hozzá a tejfölt, zúzzuk hozzá a fokhagymát, vágjuk apróra a metélőhagymát és sózzuk meg. HA túl száraznak érezzük a krémet, adjunk hozzá még tejfölt.
Hagyjuk néhány óráig állni, hogy jól érjenek össze az ízek. Paprikás kolbásszal és pirítóssal isteni.