Fincsa-nindzsa

Fahéjas-pekándiós csiga házi karamellöntettel

2016. július 01. - fincsanindzsa

Adott egy srác, aki szereti a pekándiót és egy lány, aki rajong a fahéjas csigáért. Mi lesz ebből ha keresztezzük a két önmagában is kiváló finomságot? És ezt még fűszerezzük is meg egy kis karamellöntettel? Mintha a Cinnabon világába csöppentem volna, ami a gyengém.  ...Ezt a receptet most ki kell…

Tovább

9. nap - Még mindig élvezem

Én tényleg élvezem ezt a diétát, mert a szervezetem azonnal sikít, ha valami olyat eszem, amit nem kellene magamba tömni. Reggel nagyon fájt a hasam, tegnap ettem kukoricát, sanszos, hogy ez nem hagyott békét nekem. Egy dologtól viszont picit parázom. Tényleg tök jól főzök, de ez a gluténmentes…

Tovább

Tonhal fasírt avagy Tonhal fasírozott bagett-tel

Ezt természetesen nem én ettem  meg, de úgy érzem, a diéta miatt hamarosan polgárháború tör ki otthon, főleg ha a finomliszt helyett mindenféle béna kenyeret sütök majd. Tegnap ismét nem ízlett Úrfinak sem a vacsi, sem amit uzsira készítettem, cukkinifasírt. Sőt az alábbi…

Tovább

8. nap - Házsártos banya

Ma egy hibbant primadonna vagyok, akit minden bénázása zavar. Mármint a sajátom. Nem ment jól az edzés, mert nem tudok megcsinálni bizonyos gyakorlatokat. Picit elegem van a főzésből, ugyanis szeretem, ha csak heti 2szer kell ezt megtennem, azonban mindennap főzök, mert a hétvégén…

Tovább

Cseresznyés meggylekvár

Vasárnap gyorsan hazalátogattunk a családomhoz, és most épp anyukám volt lekvárfőzésben. Pontosabban már csak a kész lekvárt kellett tesztelnünk. Ugyanis cseresznyés meggylekvárt főzött. Először vonakodtam milyen is lehet, de annyira királyul sikeredett, hogy gyorsan lementünk…

Tovább
süti beállítások módosítása